Во услови на почитување на препораките за социјално дистанцирање и водење грижа за своето, но и за јавното здравје, а сепак да излеземе во пресрет на вашите потреби за брзо и лесно склучување на полиси за осигурување, искористете ја можноста да ја обновите Вашата полиса или да заклучите нова полиса од удобноста на Вашиот дом. Полисата ќе Ви биде доставена по е-маил во најкус можен рок.

За прашања во врска со заклучување на нови или обнова на стари договори, Ви стоиме на располагање преку е-маил osiguruvanje@ospol.mk или на телефонските броеви 02/32 44 632, 02/32 44 624, 02/32 44 634