Почитувани,

Отсега брзо и лесно можете да ја обновите секоја ваша полиса за осигурување склучена во АД Осигурителна полиса Скопје. Се што треба да направите е да ги пополните следните информации и да го испратите барањето, а нашите вработени ќе ве контактираат за достава на полисата.