Македонски  Англиски  Контакт
Осигурување од пожар - цивил
 

 
Пресметката се однесува на објекти кои се наоѓаат во градски средини и во истите не се извршуваат производствени дејности
 
1. ПОДАТОЦИ
Внеси квадратура на објектот: m2

2.ПОПУСТИ
Изберете некој од попустите:
Попуст за лојалност осигуреници-клиенти - 10%:
Попуст за нови осигуреници-клиенти - 10%:
Дали ќе ја платите полисата во готово - 10%

3. РЕЗУЛТАТ
Сума на осигурување на објектот: 0,00 денари
Вкупната премија е: 0,00 денари

   


 


 Локации


Нашата цел е достапност на услугата во секој град, во секое населено место