Македонски  Англиски  Контакт
продажна мрежа|регистар на застапници во осигурување|начин на плаќање
 

ОГЛАС ЗА МЕНАЏЕР ЗА ЕКСПОЗИТУРА ШТИП


АД Осигурителна Полиса бара менаџер за експозитура Штип, кандидатите треба да имаат :

  • високо образование
  • возачка дозвола од Б категорија
  • комуникативни и со афинитети за теренска работа

Заинтересираните кандидати можат своето CV да го достават на следната e-mail адреса: info@insurancepolicy.com.mk


 

 Поплаки

Вашите поплаки се наши насоки за подобрување на услугата. Слободно пишете ни ги овде.