Македонски  Англиски  Контакт
Новости и акции од А.Д. Осигурителна Полиса
 


НОВО !!! ИЗДАВАЊЕ НА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРУВАЊЕ
05.03.2013

АД Осигурителна полиса Ви нуди можност за осигурување на Вашето ЗДРАВЈЕ во согласност со новиот Закон за доброволно здравствено осигурување!
дознајте повеќe >>>

НОВИ ДВА ВИДА НА ОСИГУРУВАЊЕ
01.06.2009
 


 Локации


Нашата цел е достапност на услугата во секој град, во секое населено место