Македонски  Англиски  Контакт
продажна мрежа | регистари | начин на плаќање | заштита на лични податоци
 

ПРОДАЖНА МРЕЖА

А.Д. Осигурителна Полиса е секогаш блиску до вас. Нудиме достапност на услугата во секој град, во секое населено место. Тоа осигурува брза и квалитетна услуга кога и да посакате. Слободно посетете не во најблиската експозитура или контактирајте не преку оставените контакти на вработените. Соодветните контакт информации за секое населено место ги имате во нашата мапа на локации:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player
 Поплаки

Вашите поплаки се наши насоки за подобрување на услугата. Слободно пишете ни ги овде.