Почитувани,

 

Ве известуваме, со оглед на настаната ситуација со вирусот Covid-19, експозитурата Дебар работи со скратено работно време, 08-12, од понеделник до петок.

 

Со воведувањето на вонредната состојба, експозитурите во Скопје: Аеродром, Карпош, Тафталиџе и Центар, како и експозитурите низ државата: Велес, Кавадарци, Кочани, Куманово, Охрид, Свети Николе и Струга нема да работат во сабота.

Врз основа на Уредбата со законска сила за изменување и дополнување на Уредбата со законска сила за примена на Законот за трговски друштва за време на вонредна состојба (Службен весник на СРМ бр.87/20 од 02.04.2020г.) АД Осигурителна полиса - Скопје објавува

 

СООПШТЕНИЕ

 

 

Годишното собрание на акционери на Национална групација за осигурување АД Осигурителна полиса Скопје закажано за 02.04.2020година (четврток) со почеток во 13часот во седиштето на друштвото на бул.Свети Климент Охридски бр.26 во Скопје се одлага за 07.04.2020г.(вторник) со почеток во 13часот во седиштето на друштвото на бул.Свети Климент Охридски бр.26 во Скопје.

 

 

Скопје,03.04.2020г.